Erzurum Düzenleme Tarihi : 29 Aralık 2021 16:30 Haber Girişi : 29 Aralık 2021 09:51

Cevap hakkını sosyal medyada kullandı

Cevap hakkını sosyal medyada kullandı
Gazeteci Onur Sağsöz'ün Erzurum Ajans'ta yayınlanan son yazısının ardından, Emre Koç sosyal medya hesabından, "Sayın başkanımız istediği her an görevimize son verebilir"  dedi.  

ERZURUM AJANS - Erzurum Ajans Genel Yayın Yönetmeni Onur Sağsöz’ün kaleme aldığı 'Görevden alındı mı' başlıklı yazısından sonra, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç, sosyal medya hesabından cevap verdi.


Gazeteci Onur Sağgöz'ün Erzurum Ajans'ta yayınlanan son yazısında Erzurum Büyükşehir Belediyesi yönetiminde bir süredir devam eden görevden alınmalar ve değişiklikler  konusunda yaşanan son gelişmeler kent gündemine oturdu. Sağsöz'ün "Görevden alındı mı?" başlıklı yazısında, Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç'un da görevden alındığı konusunda duyulan iddialar dile getirilmişti. 


Daire Başkanı Koç, Sağsöz'ün ses getiren iddialarına kendi sosyal medya hesabından cevap verdi.


 Koç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

"Sayın Sağsöz… Şahsım ile ilgili açık bir iddiada bulunduğunuz için cevap verme hakkımı sosyal medya aracılığı ile kullanıyorum. Benim görevden alınmak üzere olduğum yönündeki beyanınızı neye dayandırdığınızı anlayamasamda devletimizin adil bir devlet olduğunu kendinizde çok şükür dile getirmişsiniz. Ben yaklaşık 1 yıldır devam ettirdiğim Daire Başkanlığı görevimi ne kadar daha yapacağım, bana güvenip bu koltuğa oturtan Sayın Başkanımızın takdiridir. Sayın Başkanımız, istediği her an görevimize son verir veya farklı bir göreve verebilir. Burada sizin iddia ettiğiniz konularla ilgili hukuk zemininde her türlü soruşturmaya hazır olduğumu bildiriyorum. Bir takım spekülasyonlar ile şehrimizin kalkınması için gece gündüz çalışan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ailesini zan altına bırakmak, gündemi olmayan şeylerle meşgul etmek şehir sevdası değil bir kindarlığın tezahürüdür.  Son olarak geldiğimiz her görevi layıkıyla yerine getirmek için çalıştık. Ne kadar başarılı olabildiğimiz Başkanımızın takdirindedir. Hiçbir şekilde bu koltuklardan vazgeçme gibi bir korkumuz olmadı. Devletimizin adil düzeni işlemektedir. Vicdanın adaleti de mahşerde işleyecektir."

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BROŞÜR 29 Aralık 2021 18:47

    Sekmen'in yanında 2015'de broşür dağıtıyordu, broşür dağıtırken belediyeciliği öğrendi, sonra sekmen yanına aldı,

  • berber terzi. 29 Aralık 2021 18:17

    bu bilmem ne müdürünün liyakatli ve vicdanlı olduğunu asla düşünmüyorum. Duygusal olarak paylaştığı yazı tamemen spekülatif. bilmem ne müdür; hakkında çıkan 10 bin ? değerinde ayakkabıyı usulsüz yollarla alman yapılan bu ihalelerde usulsüzlügu desteklemiyor mu? Vicdanli ve merhametli oldugunu dusunuyorsan belediye binasinda durmassin.

  • serhat 29 Aralık 2021 10:50

    göreve son verilmesi lazım ... habide savcılıga sevk eğer bir rüşver zimmet varsa bu işlerin içerisinde derhal hesap sorulmalı.... bu işler başkan sekme ni de töhmet altında bıraktı... belediye ye vur kaç yuvası olmamalı savcılar gerekli incelemeleri yapmalı tüm malvarlıkları banka hesapları detaylı incelenmeli. gereken şahıslar geren cezaları almalı.