Siyaset Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

CHP milletvekili Erdoğdu Pasinler`de

CHP milletvekili Erdoğdu Pasinler`de
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu ve partililerle Pasinler İlçesini ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler’e ziyaret düzenleyen CHP İstanbul Milletvekili Erzurum Bölge Sorumlusu Aykut Erdoğdu, CHP Pasinler İlçe Teşkilatıyla toplantı yaptıktan sonra ilçe merkezinde esnafı gezip, vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinleyip not aldı.

 

Erdoğdu, vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı. Kendisinin de Erzurum’un öz çocuğu olduğunu, öğrencilik yıllarında bıraktığı Erzurum’un geriye gitmiş olduğundan duyduğu üzüntüyü dile getiren Erzurum Bölge Sorumlusu CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, "Bugün Erzurum’un en acılı günlerinden birini daha yaşadık. Başta hemşerimiz, şehidimiz Mesut Kazanç olmak üzere bütün şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, çatışmada yaralan gazilere de acil şifalar diliyorum" dedi.

 

Gezi ve incelemelerden sonra ilçede bulunan Hacı Rüştü kıraathanesinde çay içip, kahvehanede ki vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Aykut Erdoğdu, "AK Parti iktidarı 10 yıldır insanlarımızı zenginleştiriyoruz diyerek kandırdı. Son yapılan zamlarla beraber ülke ekonomisini ne kadar kötüye gidiyor. Yoksulluk aldı başını gitti. İnsanlarımızı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına muhtaç eden bu hükümettir. Aynı hükümet tarım ve hayvancılık alanında da Türkiye’yi yanlış politikalarıyla fiyaskoya uğrattı. Eskiden Erzurum büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta en iyi illerden biriydi. Şimdi ise büyükbaş hayvancılık azalmış, küçükbaş hayvancılığın ise bitme noktasına geldiğini görüyoruz" diye konuştu.

 

"Son günlerde artan şehit olaylarının tek suçlusu Ak Parti ve Başbakandır" diyen Aykut Erdoğdu, "Sınır komşularımızla sıfır sorun diyip vatandaşımızı kandırdılar. Soruyorum Libya’da, Mısır’da, kurtarıcı olan Başbakan, hiçbir sorunumuz olmayan Suriye’ye müdahale ediyor. Başbakan her şeye müdahale ediyor ama kendi ülkesinde her gün şehit haberleri geliyor" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.