Siyaset Düzenleme Tarihi : 24 Temmuz 2020 21:10 Haber Girişi : 24 Temmuz 2020 21:19

CHP'nin rap şarkısı açıklandı! Dikkat çeken sözler

CHP'nin rap şarkısı açıklandı! Dikkat çeken sözler
CHP'nin hafta sonu düzenlenecek kurultayı için hazırlandığı belirtilen rap şarkısı partinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
CHP'nin rap şarkısı açıklandı! Dikkat çeken sözler

Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bu hafta sonu düzenlenecek kurultayda 'Z kuşağını etkilemek için' salona rap müzikle gireceği belirtilmişti.


Söz konusu şarkının CHP’nin sosyal medya hesabından “Altı Ok'un izinde yürüyoruz iktidara” mesajıyla paylaşılan rap parça olacağı tahmin ediliyor.

 

DİKKAT ÇEKEN SÖZLER


Şarkıyı partinin yayın izleme biriminde çalışan 27 yaşındaki Canberk Durucu hazırladı. Söz ve müziği kendisine ait olan şarkının klibinin kurgusunu da kendi yapan Durucu’nun şarkısında, “…Geleceğini düşünen çocukların suçu ne, 2008’de doğdum 5 bin dolar borçla, şimdi günümüzde 5 kat daha fazla, merak etme bizimle gelecek liyakat, israfın sonunda bedel ödeyen çocuklar, hak, hukuk, adalet, yüreğimizde cesaret…” ifadeleri yer alıyor.

 

Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nden görüntülerin de yer aldığı klip, ilk genel başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ulusa hizmet yolunda bütün varlığımızla çalışmak parti üyelerinin bozulmaz andıdır” sözü ile sona eriyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.