Siyaset Haber Girişi : 15 Eylül 2017 15:15

CHP'den yeni bir yürüyüş daha: Fındık için adalet

CHP'den yeni bir yürüyüş daha: Fındık için adalet
Ankara-İstanbul arasında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleştirilen Adalet Yürüyüşü ve Çanakkale'deki Adalet Kurultayı ile gündem yaratan CHP'den yeni bir yürüyüş daha geliyor.
Erzurumajans-Ankara-İstanbul arasında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleştirilen Adalet Yürüyüşü ve Çanakkale'deki Adalet Kurultayı ile gündem yaratan CHP'den yeni bir yürüyüş daha geliyor. 

CHP, Pazartesi günü Ordu'dan Giresun'a 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşü yapacak. Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Karadeniz milletvekilleri başta olmak üzere bütün vekillerini bu yürüyüşe davet etti.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP'nin Karadeniz milletvekilleri başta olmak üzere bütün vekillerini bu yürüyüşe davet etti.

Pekşen, şunları söyledi:

"Yürüyüşümüz 18 Eylül Pazartesi günü Ordu ilimizden başlayacak. 20 Eylül'de de Giresun'a ulaşacağız. CHP MYK Giresun'da toplanacak ve fındık mitingini gerçekleştireceğiz" (Sözcü)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.