Siyaset Haber Girişi : 28 Aralık 2011 11:45

CHP`de görevden alınma tepkisi

CHP`de görevden alınma tepkisi
CHP Şenkaya İlçe Başkanı Nafiz Yıldız, görevden alınmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, il yönetimine yönelik eleştirilerde bulundu.
Erzurum Ajans-CHP Şenkaya İlçe Başkanı Nafiz Yıldız, görevden alınmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, il yönetimine yönelik eleştirilerde bulundu.

Şenkaya CHP ilçe teşkilatının 2010 yılında yapmış olduğu olağan üstü kongrede 30 delegenin 25 oyunu alarak göreve getirildiğini söyleyen Başkan Yıldız, “Gerek genel merkez gerek ise il başkanlığınca teşkilatımıza hiç bir şekilde maddi ve manevi yardımların yapılmamasına rağmen kendi imkanlarım doğrultusunda büyük bir başarı aldığım ortadadır .Ancak her ne var ki bu zamana kadar Erzurum il başkanlığının ilçelere karışmakta olduğunu gerek delege gerek ise belediye meclis üyeleri ve belediye başkanlığına adayları kendileri gösterdikleri gibi sürekli olarak ta ilçe başkanlarını görevden almaktadırlar.Kısaca il yönetimlerinin kişisel çıkarları bu olaylara sebebiyet vermiştir. Gerek görülür ise kendi irademle istifa edeceğim ortadadır" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • NECATİ GÜR 01 Ocak 1970 02:00

    PARTİ ALEVİLEŞTİRİLİYOR..KALDİIKİ ŞUANKİ İL BAŞKANIDA ALEVİ SOVENİSTLİĞİ İLEN BİLİNEN BİRİDİR.