Siyaset Haber Girişi : 10 Aralık 2011 13:24

CHP`nin Erzurum`daki yeni il başkanı belli oldu

CHP`nin Erzurum`daki yeni il başkanı belli oldu
Genel Merkez tarafından görevden alınan CHP Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu`nun yerine Şahin Cananoğlu atandı.
Erzurum Ajans-CHP Erzururm İl Başkanlığı`nda görev değişimi. Genel Merkez tarafından görevden alınan CHP Erzurum İl Başkanı Hasan Çiloğlu`nun yerine Şahin Cananoğlu atandı. Erzurum İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Cananoğlu, CHP`nin eski günlerine kavuşması için yeni çalışmalar yapacaklarını, yapılacak tüm çalışmaları da, il yönetiminde görev alan arkadaşlarıyla birlikte yürüteceklerini belirtti.

Erzurum İl Başkanı Cananoğlu CHP`nin her zaman güçlü bir parti lduğunu ifade ederek, "Partimizi Erzurum`da hak ettiği yere getirmek için üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız. Partilerde zaman zaman görev değişiklikleri olur, bu bir kan değişimidir. Bizden önceki arkadaşlarımızın güzel çalışmaları oldu. Bizler de bu güzel çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Bu ülkenin temel taşlarının oluşmasında CHP her zaman vardı, ne yazık ki uzun bir süredir iktidara gelemiyor. Bizler Erzurum`da, CHP`nin yeniden eski günlerine kavuşması için ne gerekiyorsa, hep birlikte yapacağız." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.