Bölge Haber Girişi : 03 Mayıs 2010 11:24

Çifte minareli medresede kermes!..

Çifte minareli medresede kermes!..
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği tarafından Çifte Minareli Medresede Kimsesiz Çocuklar yararına kermes düzenlendi. 1- 14 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak

Erzurum Ajans-Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği tarafından Çifte Minareli Medresede Kimsesiz Çocuklar yararına kermes düzenlendi. 1- 14 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan kermes için gerekli malzemeler, Girişimci Kadınlar Derneği üyeleri tarafından toplandı. Dernek üyesi Hamide Akan, kermes için herhangi bir yerden yardım almadıklarını tamamen kendi imkanlarını kullandıklarını belirterek, “Bizler Girişimci Kadınlar Derneği olarak, kimsesiz çocuklar ve yardıma muhtaç aileler için böyle bir kermes düzenlemeye karar verdik. Kermesimiz iki hafta boyunca ziyaret edilebilecek. Dileriz hayırseverlerin desteği ile onlar için bir şeyler yapabiliriz. Toplanan paralar tamamen onların yararı için kullanılacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.