Erzurum Haber Girişi : 28 Eylül 2021 15:07

Cihat İncesu'nun baba acısı

Cihat İncesu'nun baba acısı
Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu'nun babası, Nihat İncesu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

ERZRUM AJANS - Dün hayatını kaybeden Nihat İncesu’nun cenazesi bugün Öğlen Namazı’na müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan Cenaze Namazının ardından Çiftlik Mahallesi’nde toprağa verildi.

 

Oğulları Murat ve Cihat İncesu babalarına son görevlerini yerine getirdi. Çok sayıda vatandaş da İncesu ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu’nun babası, Genel Koordinatör Sevda Güneş İncesu’nun Kayınbabası Nihat İncesu önceki gün hayatını kaybetti.

 

76 yaşında yaşamını yitiren Nihat İncesu’nun cenazesi bugün Öğlen Namazına Müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yakutiye İlçesi’ne bağlı Çiftlik Mahallesi’nde aile kabristanında toprağa verildi.

 

 

 

 

Cenaze namazına 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun,  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin, İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürü Recep Küçükece, Basın İlan Kurumu Müdürü Tahsin Şahin, çok sayıda kamu kurum müdürü,  Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilci ve çalışanları, kurumların basın danışmanları, gazeteciler, Pusula çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

Vali Memiş çelenk gönderdi

 

Erzurum Valisi Okay Memiş cenazeye çelenk göndererek, İncesu ailesine taziye dileklerini iletti.

 

Cenaze namazında Nihat İncesu’nun oğulları Murat ve Cihat İncesu oldukça üzgün ve bitkin gözükürken, yakınları iki kardeşi teselli etmeye çalıştı. Babalarına son görevi yerine getiren Murat ve Cihat İncesu taziye dileklerini kabul etti.

 

76 yaşında hayata gözlerini yuman Nihat İncesu, Yakutiye İlçesi Çiftlik Mahallesi’ndeki aile kabristanına göz yaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.

 

Eski adıyla SSK Hastanesi ve kapatılan Palandöken Devlet Hastanesi’nden emekli olan Nihat İncesu, beş çocuk babasıydı.

 

Biz de ERZURUM AJANS ailesi olarak, Merhum Nihat İncesu’ya Allah’tan Rahmet, kederleri ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.