Siyaset Haber Girişi : 01 Ekim 2019 22:30

Cinisli sosyal medyadan bombalıyor

Cinisli sosyal medyadan bombalıyor
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medya hesaplarından Büyükşehir Belediyesi'nin banka hesaplarına borçlarından dolayı bloke konulduğunu iddia etti.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Devlet bankaları tarafından alınan bloke kararının belediye kadar şehir esnafını da olumsuz etkileyeceğini öne süren İYİ Partili Naci Cinisli, “Büyükşehir Belediyesi iflas etmiş durumdadır. Bırakın görevi daha İYİ yönetecek kişiler gelsin. Erzurum ve Erzurumlular İYİ’leri hakediyor” paylaşımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin şehre yük olduğunu da paylaşımının başlığını taşıyan Milletvekili Cinisli, derhal önlem alınmasını istedi. 

KAYYUM ATANMASINI İSTEMİŞTİ

İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli ayrıca geçen hafta parti teşkilatının gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda bazı belediyelere kayyum atanmasıyla ilgili görüşlerini belirtirken, şu ifadeleri kullanmıştı.

“Bazı belediyelere kayyumlar atandı. Fakat kayyum atanması için illa ki terör bağlantısı olması gerekmiyor belediyelerin. Kayyum atanması için farklı sebeplerde var. Eğer bir belediye kötü idare ediliyorsa, borç artık boğazı da geçmişse, hizmet etme imkânı kalmamışsa, şehir feryat figan ağlıyorsa, inşaat sektörü durmuş, ödemeler yapılamıyorsa burada bir terslik var demektir. Bu tersliği kim düzeltecek? Açıkca söylüyorum Türkiye'de kayyum atanacak dördüncü büyükşehir belediyesi Erzurumdur…”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Naci Cinisli Candır 01 Ocak 1970 02:00

    Bakıyorum da şakşakçılar iş başında. Heleki Erzurum'un şakşakçıları dünden hazır. Erzurum£a ne yaptın? Hangi adamını işe koyamadın? vs. vs. bu soruları soran arkadaşlara sesleniyorum. El insaf vicdansızlık etmeyin iftira ve çamur atmak ne kadar kolay. Bu tarz insanlar yüzünden ERZURUMLUYUM demekten utanıyorum. Naci Cinisli iddeasını ortaya attı. Belediye yetkilileride hesap hareketi, dekont vs. resmi belgeyle cevap versin. Ama yok senin Erzurum'da evin bile yok diyerek konuyu değiştiriyorlar. Bu kadar vicdansız olmayın!!!!!

  • heyaolur 01 Ocak 1970 02:00

    belediye açıklasın borcu harcı millet karar versin o zaman , sen firmalara önce işini yaptırıp sonra ödeme yapamazsan tabi ki insanlar zorlanır. gökten inmiyor para , herkes emek veriyor,birileri 3 4 maaş alırken . neyse ey olur inşaallah vardır bir bilemedikleri , ben merak ediyorum mesela sonraki yıllara ait ödeneklerin hepsi kullanılmışmı ! soru çokta cevap yok

  • Doğrucu Davut! 01 Ocak 1970 02:00

    Naci Cinisli bu iddialar yillardir var Erzurum da herkes konusuyor da sana birden ne oldu hayirdir? Hangi adamini koyamadin belediyeye:)

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sen bu memlekete ne yaptın diye soruyorsun daha ne yapsın bak senin hakkını savunuyor sende muhalefet oluyorsun adam çalışıyor az çalışanı görseniz ülke bu durumda olmaz zaten takım tutar gibi parti tutulmaz..

  • Mahmut 01 Ocak 1970 02:00

    Belediyenin borçlarını uçan kuşlara sorun..

  • palandökenli 01 Ocak 1970 02:00

    NACİ CİNİSLİ SEN PEKİ NE YAPTIN BU MEMLEKETE NE FAYDAN OLDU

  • Dadaş Murat 01 Ocak 1970 02:00

    İnşaat sektörü ile belediyenin ne alakası var.