Spor Haber Girişi : 01 Kasım 2011 19:12

Çintimar`dan Milli curlingçielere moral

Çintimar`dan Milli curlingçielere moral
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 20 Yaş Altı Curling Milli takım hazırlık kampını ziyaret ederek, genç sporculara moral aşıladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 20 Yaş Altı Curling Milli takım hazırlık kampını ziyaret ederek, genç sporculara moral aşıladı.
Milli takım Antrenörü Fatih Ağduman’dan aday kadronun çalışmaları hakkında bilgi alan Çintimar, 20 Yaş altı Milli takım aday kadrosunda bulunan sporculara başarı dileğinde bulundu.

Curling Milli Takımı Antrenörü Fatih Ağduman ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın kampı ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Milli Piyango Curling Arena’da yapılan kampı çok yararlı geçtiğini ifade etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, curling antrenörü Ahmet Çelik’ten de kulüplerin curling çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sporcularda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı her zaman yanlarında gördükleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.