Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Cirit müsabakasında attan düştü

Cirit müsabakasında attan düştü
Tokat`ın Zile ilçesinde Ticaret fuarı kapsamında yapılan cirit müsabakasında bir binici atın ayağının tökezlemesi sonrası atı ile birlikte yere düştü.
Erzurum Ajans-Tokat`ın Zile ilçesinde Ticaret fuarı kapsamında yapılan cirit müsabakasında bir binici atın ayağının tökezlemesi sonrası atı ile birlikte yere düştü.

Tokat`ın Zile ilçesinde Asırlık Zile Panayırı ve Ticaret Fuarı kapsamında, Zile atlı spor kulübü ile Erzurum Dadaş spor kulüpleri cirit müsabakasında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ve çok sayıda vatandaş izledi. Mehter takımının gösterileri eşliğinde ilçe stadyumunda yapılan müsabaka sırasında korku dolu anlar yaşandı. Cirit müsabakası sırasında, bir sporcu atının ayağının tökezlemesi sonrası sahanın ortasında atı ile birlikte düştü. Bir süre atı ile birlikte yere kalkamayan sporcu arkadaşlarının ve görevlilerin yardımıyla saha kenarasına çıktı. Saha kenarında dinlenen sporcu yarışmaya daha sonra devam etti. Müsabaka sonunda Belediye Başkanı Lütfi Vidinel her iki spor kulübü başkanlarına plaket ve cirit gösterisi yapan sporculara da madalya takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.