Spor Haber Girişi : 21 Kasım 2015 12:50

Cirit'in Şampiyonu Kombinaspor

Cirit'in Şampiyonu Kombinaspor
Geçtiğimiz hafta İstanbul'da düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası'nda kupaya uzanan Erzurum Kombina Spor Kulübü Başkanı Yakup Pak, turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ve aldıkları başarıdan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Erzurumajans-Geçtiğimiz hafta İstanbul'da düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası'nda kupaya uzanan Erzurum Kombina Spor Kulübü Başkanı Yakup Pak, turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ve aldıkları başarıdan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

"TURNUVAYA ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞTIK"

Turnuvaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Başkan Yakup Pak, "Biz bu turnuvaya ilkbahardan itibaren hazırlanıyorduk. Sporcularımız kendilerine çok iyi baktı. İlk olarak Erzurum'da grupta 1. olduk. Ardından diğer illerde düzenlenen yarı final niteliği taşıyan müsabakalar oynadık. Ve son olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandık. Türkiye finallerinde de bizleri çok mutlu eden şampiyonluk geldi. Halen daha şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz" diye konuştu.

TÜM DADAŞLARA TÜŞEKKÜR EDİYORUM"

Şampiyonluğa ulaşmalarında en büyük etkenlerden biri olarak Erzurumluları gösteren Pak, şöyle konuştu: "Turnuva için İstanbul'a giderken bizleri yalnız bırakmayıp bizimle gelen vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Ayrıca İstanbul'da yaşayan Erzurumlulara da teşekkür etmek istiyorum. Her maç bizim yanımızdaydılar."

"HER KUPAYA TALİBİZ"

Kazanılan şampiyonluğun ilk olmadığını söyleyen Başkan Pak, "Bu bizim toplamda 4. şampiyonluğumuz. Biz bu şampiyonlukla yetinmeyeceğiz. Nasıl ki, 3 şampiyonlukla yetinmediysek. Bunun için her turnuvada her müsabakada daha da iyi olmak için çalışacağız" dedi.

GENÇ ASLANLAR SONUNA KADAR HAKETTİ

Yakup Pak konuşmasını şöyle sürdürdü: " Kombina Spor Kulübü olarak Erzurum gençliğinin kahvehanelerde, internet kafelerde gençliğini yok etmelerine seyirci kalamazdık. Onları buraya çektik. Burada hem at biniyorlar hem maç izliyorlar hem de kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Zaten bu gençlerin bir çoğu lise öğrencisi. Bu gençler Erzurum'u temsil etti ve Türkiye şampiyonu oldu. Gençlerin daha çok spora yönelmeleri gerekiyor.Biz bu gençlere güvendik ve ne bizim ne de Erzurum'un güvenini boşa çıkarmadılar. Onların başarıları bizleri mutlu ediyor. Özellikle son şampiyonluğumuzu bu genç aslanların alması bir Erzurumlu olarak beni çok daha fazla mutlu etti."

"MEHMET SEKMEN'İN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK"

Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in desteğine değinen Pak, şu ifadeleri kullandı: "Günümüz Türkiye'sinde geçmiş yıllara oranla cirit sporuna daha fazla önem veriliyor. İlimizden örnek vermek gerekirse Sayın Başkanımız Mehmet Sekmen'in bizlere verdiği destek çok önemli. Geçen yıl ilimizde turnuva düzenledi. Turnuva sonunda da kulüplere maddi manevi destek verdi. Lakin bizler Erzurum'u temsil ediyoruz. Yarışabilmemiz için daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Sayın Valimizin ve diğer resmi dairelerin her türlü yardım ve desteklerini bekliyoruz."

ŞAMPİYONLUĞUN TADINI ÇIKARIYORLAR

16 Kasım'da düzenlenen turnuvada şampiyon takımın sporcuları şampiyonluğun tadını çıkarıyor. Çok mutlu olduklarını söyleyen genç sporcular bu başarının devam edeceğini vurguladı. Erzurum'u temsil ettiklerini ifade eden şampiyonlar bunun bilincinde olduklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.