Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2015 19:45

Ciritte Türkiye şampiyonu Kombinaspor oldu

Ciritte Türkiye şampiyonu Kombinaspor oldu
Kağıthane Belediyesi'nin katkılarıyla, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nın kazananı Erzurum Kombina Atlı Cirit Spor Kulübü oldu.
Erzurumajans-Kağıthane Belediyesi'nin katkılarıyla, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nın kazananı  Erzurum Kombina Atlı Cirit Spor Kulübü oldu. 

Müsabakaları yakından takip eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, dereceye giren takım yöneticileri ve oyuncularına kupa ve madalyalarını takdim etti. 

Kağıthane Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası, Kağıthane Hasbahçe'de final müsabakalarını yaptı. Uşak Akse Atlı Cirit Spor Kulübü ve Erzurum Kombina Atlı Cirit Spor Kulübü arasında gerçekleşen final karşılaşmasında, rakipler kıyasıya mücadele etti. Erzurum Kombina Atlı Cirit Spor Kulübü, rakibi Uşak Akse Atlı Cirit Spor Kulübü'nü mağlup ederek kupayı almaya hak kazandı.

Müsabakalara ev sahipliği yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, birinci olan ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Sonrasında ise, turnuvada birinciliği kazanan Erzurum Kombina Atlı Cirit Spor Kulübü taraftarları yöresel oyunlarını oynayarak şampiyonluğu kutladı.

"3 GÜN NEFES KESEN MÜCADELELER OLDU"

Müsabakalara ev sahipliği yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Türkiye Cirit Şampiyonası'nı takip ettik. 3 gün içerisinde nefes kesen mücadeleler oldu. Tüm kulüplerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Gerçekten, Kağıthaneliler, İstanbullular, Erzurumlular , Uşaklı komşularımız büyük bir heyecanla bu müsabakaları takip ettiler. Ben tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bu müsabakalarda takımlarımızı, spor kulüplerimizi yalnız bırakmadıkları için Cirit Federasyonu'nu tebrik ediyorum. Yüksek performanslı müsabakalar izledik. Hayırlı olsun. Geleneksel sporlarımız açısından çok güzel bir gün yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK"

Erzurum Kombina Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Yakup Pak ise, "Bu müsabakalara çok sıkı bir şekilde hazırlandık. Gece gündüz, atları ve çocukları hiç yatırmadan, hep atların yanında kalarak antrenmanlar yaparak hazırlandık. Emeğimizin karşılığını da aldık. İlk olarak, Erzurum'da grup birincisi olduk. Sonra Uşak'ta bugüne kadar hep Türkiye şampiyonu olan takımlarla mücadele ettik, onları yendik, buralara kadar geldik. Yine aynı şekilde başarımızı devam ettirdik ve Türkiye şampiyonu olduk. Dünyalar bizim oldu. İstanbul bizim oldu. Artık Erzurum'a nasıl gideceğiz belli değil" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.