Magazin Haber Girişi : 08 Aralık 2011 11:34

Converse`den seksöndört konserine bilet hediye

Converse`den seksöndört konserine bilet hediye
Converse, Erzurum mağazasından 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 5 kişiye Seksendört grubunun Erzurum konserine bilet hediye ediyor.
Erzurum Ajans-Converse, Erzurum mağazasından 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 5 kişiye Seksendört grubunun Erzurum konserine bilet hediye ediyor.

Converse, 2005 yılından bu yana başarılı işlere imza atmış olan rock grubu Seksendört’ün resmi ürün sponsorluğu ile müziğe desteğini sürdürüyor. Grup bir sene boyunca tüm konserlerinde ve albüm çalışmalarında Converse ürünleriyle hayranlarıyla buluşuyor.
K
alıplaşmış rock kalıplarına bağlı kalmadan şarkıların gücünü en iyi şekilde sevenlerine hissettirmeyi hedefleyen Seksendört, Converse Ürün Sponsorluğunda yeni albümlerinin konser turnesine ilk olarak 9 Aralık tarihinde Erzurum’dan başlıyor. Turne sırasıyla Mersin, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş, İskenderun, Antakya, Adana ve Konya şehirlerinde devam edecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.