Bölge Haber Girişi : 09 Mayıs 2015 20:30

Çoruh Nehri'ne düşen işçi kayboldu

Çoruh Nehri'ne düşen işçi kayboldu
Artvin'de Çayağzı Mahallesi mevkiinde balıkları seyretmek isteyen Çoruh Park inşaatı çalışanlarından Yusuf Karataş, Çoruh Nehri'ne düştü.
Erzurumajans-Artvin'de Çayağzı Mahallesi mevkiinde balıkları seyretmek isteyen Çoruh Park inşaatı çalışanlarından Yusuf Karataş, Çoruh Nehri'ne düştü.

Artvin Çayağzı Mahallesi'nde Çoruh Park Projesi'nde kaynakçı olarak çalışan Yusuf Karataş (38), bu sabah saatlerinde balıkları seyretmek isterken dengesini kaybederek Çoruh Nehri'ne düştü. Bir anda gözden kaybolan Karataş'ı arama çalışmaları sürüyor.

Çoruh Nehri ve Borçka Barajı üzerinde botlarla arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile birlikte olay yerine gelerek, Artvin İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş ve AFAD yetkililerinden bilgi aldı. Vali Cirit, nehirde kaybolan kişinin bir an önce bulunması için Trabzon ve Erzurum'dan su altı arama kurtarma ekiplerinin getirilmesi için talimat verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.