Ekonomi Haber Girişi : 09 Aralık 2020 16:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2021 asgari ücret görüşmeleriyle ilgili açıklama geldi.

Erzurumajans-Azerbaycan’a ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret görüşmeleriyle ilgili konuştu.

 

“İsabetli, hayırlı bir karar çıkar ve yola devam ederiz”


Asgari ücret görüşmeleri hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Erdoğan, “Asgari ücret ile ilgili, bu görüşmeler devam ediyor. Görüşmelerde de Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız bu görüşmeleri işveren kesimiyle, işçi kesimiyle yürütecekler ve bu görüşmelerden sonra tabii durum bizim de önümüze gelecek, ondan sonra adımları birlikte atacağız. Temennimiz odur ki isabetli, hayırlı bir karar çıkar ve yola devam ederiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 10 Aralık 2020 09:31

    Her sene olduğu gibi bu sene de ya 200 ya 300 lira artış olur mevcut 2300 küsur lira olan asgari ücret 2600kusur olacak. Sendikalar da kabul edecek isabetli karar dedikleri ancak bu 5000liranin altında olduktan sonra ne anlamı var herşey pahalı ve gittikçe artıyor asgari ücret yetmiyor ki bu haliyle...