Türkiye Haber Girişi : 08 Kasım 2021 22:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Elektrik faturalarında düzenleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Elektrik faturalarında düzenleme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada elektrik faturalarında yeni düzenlemeye gidileceğini duyurdu.

ERZURUM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik faturalarındaki TRT payı ile Enerji Fonu kesintilerini kaldırma kararı aldıklarını bildirdi. Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Erdoğan, toplantıda sağlıktan dışişlerine, enerjiden adalete kadar ülkenin ve milletin pek çok meselesini enine boyuna görüştüklerini, konuştuklarını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

 

(Elektrik faturalarında yeni dönem) “Önümüzdeki dönemde Elektrik faturalarındaki TRT payı ile enerji fonu kesintilerini kaldırma kararı aldık.”

 

“Sağlık ordusuna 40 bin yeni sağlıkçı alacağız”

 

''Halbuki bu tezkereye karşı çıkmak, TSK'nın kahramanca mücadele etmesi sayesinde bitme noktasına gelen terör örgütlerine can simidi atmak demektir. Daha önemlisi bu tezkereye karşı çıkmak bölücü terör örgütünün siyasi uzantısının emrine girmek demektir.''

 

(Yüz yüze eğitim açıklaması) ''Okullar kesinlikle kapanmayacak''

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.