Siyaset Haber Girişi : 24 Aralık 2022 14:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

 

"PAZARTESİ GÜNÜ YENİ MÜJDE VERECEĞİZ"

 

Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız.

 

Oltu Organize Sanayi Bölgesindeki 10 fabrikanın resmi açılışını buradan gerçekleştiriyoruz. Toplam yatırım tutarı 12,3 milyar lirayı geçen yatırımlar hayırlı olsun.

 

Rahmetli İbrahim Erkal güzel türküsünde ne diyor? Allah rahmet etsin. 'Palandöken yastığın, evleri yığın yığın.. Hadi gel Erzurum'a gel.' Biz de Erzurum'un aşığı olarak son 20 yılda toplam 50 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.