Siyaset Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 16:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosunu açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosunu açıkladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul 6. Olağan İl Kongresi'nde 24 Haziran seçim manifestosunu açıkladı. Manifestonun sloganı; Erdem, irade ve cesaret, Türkiye şahlanıyor.
Erzurumajans-Kongreyi yerli ve yabancı 400'e yakın basın mensubu takip ediyor. Erdoğan, 24 Haziran'ı "yeni bir dönem, yeni bir kırılma noktası" olarak tanımlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: '24 Haziran seçimleri Türkiye için bir milat olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ahdim olsun ki; yeni dönemde Türkiye muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacak."

İşte Erdoğan açıklamalarından satır başları;

Bu toprakları bize vatan yapan aziz milletim. 1071 Malazgirt Zaferi'nden bu yana bu topraklar bize yurt oldu. Bizim devletimiz Söğüt'te çadırlarda kuruldu. Dedem Osman Gazi'nin rüyası hakikat oldu. Devletimiz adalet sevdasıyla büyüdü. Bursa ve Edirne de kök saldı.

'''KANLA ALINAN TOPRAK PARAYLA SATILMAZ' DİYEN ABDÜLHAMİD BİZDİK''

Sultan Fatih bizim ceddimizdi. Kudüs'ü alan Selahattin Eyübi bizdik. Kanla alınan toprak, parayla satılmaz diyen Abdülhamid bizdik. Çanakkale'de canını veren, düşmana geçit vermeyen bizdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Size ölmeyi emrediyorum' dediğinde siperlerinden ok gibi fırlayanlar bizdik. Bu yurdun namusunu işgalcilere çiğnetmeyen bizdik, toprakları sıksan şuhedamızın fışkırdığı, türkümüzün okunduğu Türkiye'mizi aziz bildik. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.