Erzurum Haber Girişi : 11 Aralık 2014 13:07

Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapanıyor

Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapanıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Winterfest 2014 dolayısıyla kent trafiğinde düzenleme yapılacak.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Winterfest 2014 dolayısıyla kent trafiğinde düzenleme yapılacak.

Yapılan düzenleme gereği, 12, 13 ve 14 Aralık tarihleri arasında Cumhuriyet Caddesi araç trafiğine kapatılacak. Festival süresi boyunca kent merkezinde gerçekleştirilecek olan trafik düzenlemesi

kapsamında yol güzergahları şöyle belirlendi:
1-) 12-13-14 Aralık 2014 tarihlerinde ilimizde yapılacak olan Winterfest süresince ilimiz genelinde alınacak trafik tedbirleri ve kapatılacak yollar ile alternatif güzergahlar aşağıdaki şekilde planlanmıştır.

Bu tarihler içerisinde ilimizde 11.12.2014 Perşembe gece saat:00.00'dan 15.12.2014 Pazartesi günü saat:07.00 saatleri arası 3 (üç) gün boyunca Yakutiye Belediyesi (Eski DGM Kavşağı) önünden Havuzbaşı istikametine her iki yöne Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılacaktır.

Menderes Caddesi'nden Aliravi Caddesi'ne, Aliravi Caddesi'nden Menderes Caddesi'ne, Bosna Caddesi ve Çaykara Caddesi'nden trafik akışı açık olacak, Menderes Caddesi'nden Cennet Çeşme NT Kırtasiye önünden Mumcu Caddesi'ne trafik açık olacaktır.

2-) Kış Festivali ile ilgili kortej yürüyüşü için Tebrizkapı Kavşağı ile Yakutiye Belediyesi (Eski DGM Kavşağı) arası 12.12.2014 Cuma günü saat:13.00 ile 18.00 arası araç trafiğine kapalı olacak. Saat:18.00'dan sonra bahse konu cadde araç trafiğine açılacaktır.

3-) Winterfest ile ilgili 12.12.2014 Cuma günü Murat Dalkılıç konseri için saat:17.00'dan konser süresi boyunca Havuzbaşı Kavşağı tamamen trafiğe kapalı olacaktır. Gez Kavşağı'ndan Hastaneler Caddesi'nden Havuzbaşı'na gelen akım Erzurum Lisesi üstü OYPA çıkışından verilecektir. Üniversite Kavşağı'ndan Havuzbaşı'na gelen trafik akışı Turizm Kavşağı'ndan kesilerek Merkezi Yönetim Caddesi üzerinden E-80 ve Maliye Sokak üzerinden Yenişehir (Paşalar) Caddesi'ni takiben Çat Kavşağı istikametine verilecektir. Çat Kavşağı'ndan Havuzbaşı'na gelen trafik akışı Palandöken Devlet Hastanesi altından Bosna Caddesi istikametine yönlendirilecek ayrıca İsmet Paşa Caddesi ve Emniyet Sokak'tan gelen trafik akışı Polisevi arkasında bulunan Yakutiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yanından Bosna Caddesi'ne yönlendirilecektir. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.