Erzurum Haber Girişi : 04 Kasım 2012 12:00

Cumhuriyet caddesinde kavga

Cumhuriyet caddesinde kavga
Erzurum Cumhuriyet Caddesinde dün akşam saatlerinde çıkan kavga kısa süreli paniğe neden oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum Cumhuriyet Caddesinde dün akşam saatlerinde çıkan kavga kısa süreli paniğe neden oldu. İki grup arasında laf dalaşı yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgayı çevredeki insanlar ayırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşların müdahalesi yetersiz kalınca olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle birlikte ortam yatıştı. Kavgada şans eseri yaralanan olmadı. Kavgaya karışan bir kişi ise kaçamaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bazı vatandaşlar ise kavgayı film seyreder gibi izlediler. Polis ekipleri kavgayı seyreden vatandaşları dağıttı. Ekipler daha sonra ise olaya karışanlar şahısları ifadelerini almak üzere karakola götürdü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şahin 01 Ocak 1970 02:00

    Vatandaş filim gibi seyretti diyorsunuz. Peki vatandaş ne yapmalıydı? Kavgay yapanları ayırmalydı diyeceksiniz galiba. Hımm serseri bir bıçak gelip kalbine saplansın mı diyorsunuz?... Daha bir kaç gfün önce Antalyaydı sanırım il özel idaresi genel sekreteri evinin önünde bu şekilde ölmedi mi?