Türkiye Haber Girişi : 25 Mart 2021 20:34

Cumhuriyet savcısı yoğun bakımda

Cumhuriyet savcısı yoğun bakımda
Yozgat'ta başından vurulan Sorgun ilçesi Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Erzurumajans-Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz gece Yozgat'ın Sorgun ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir ikamette meydana geldi. Başından vurulan Sorgun Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, önce Sorgun Devlet Hastanesi'ne, ardından Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye ulaştırılan Salkım'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Salkım'ın ne şekilde yaralandığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, savcının başka kamu personellerinin de bulunduğu bir ev toplantısında yaralandığı iddia edildi.

 

Yozgat Adliyesi'nden vurulan savcı ile ilgili açıklama


Yozgat Adliyesi, Sorgun ilçesi cumhuriyet savcısının vurularak yaralanması ile ilgili bir açıklama yaptı.


Adliyeden yapılan yazılı açıklamada, “Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Ö.S.'nin silahla yaralanması olayıyla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki basın açıklamasının yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Doğum günü kutlaması sırasında Ö.S.'nin silahla yaralanması ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılarak, evde misafir olarak bulunan 4 kamu görevlisi gözaltına alınmıştır. Şüpheliler alınan ifadelerinde, Ö.S.'nin evdeki A.M'ye ait silahla oynarken silahın ateş alması sonucu yaralandığını belirtmişlerdir. Olay yerinin detaylı incelemesi uzman ekiplerce yapılarak, olayda kullanılan silah, mermi çekirdeği ve kovan ile şüphelilere ait eşyalara delil amaçlı el konulmuş, olay yeri muhafaza altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunan yaralı Ö.S'nin tedavisi devam etmekte olup, soruşturma Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığımızca tüm yönleriyle ve titizlikle devam etmektedir” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.