Spor Haber Girişi : 26 Kasım 2012 17:30

Curling Ligi'nde ikinci hafta heyecanı yaşandı

Curling Ligi'nde ikinci hafta heyecanı yaşandı
Curling 1. Ligi'nde Kasım ayı 2. etap müsabakaları sona erdi. Türkiye’nin ilk ve tek Curling Salonu olan Curling Arena'da, 10 bayan ve 10 erkek takımının katılımıyla yapılan 2. etap müsabakaları oldukça çekişmeli geçti.
Erzurumajans-Curling 1. Ligi'nde Kasım ayı 2. etap müsabakaları sona erdi. Türkiye’nin ilk ve tek Curling Salonu olan Curling Arena'da, 10 bayan ve 10 erkek takımının katılımıyla yapılan 2. etap müsabakaları oldukça çekişmeli geçti.

Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Curling Sorumlusu Nurettin Arıcan, ile GHSİM Personel Müdürü Selami Kızılkaya, Narmanspor Asbaşkanı Erdal Karahan, İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık ile Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar’ın da izlediği ikinci hafta maçları kıran kırana geçti. Ligde ikinci haftada şu sonuçlar alındı: Erkeklerde Erzurum Gençlik Spor-Şirintepe Gençlik Spor: 8-5, Çelebi Spor-Albayraklar Spor: 10-5 , Narman Spor-Derince Belediye Spor: 8-7, Atatürk Üniversitesi-Palandöken Gençlik Spor: 8-3, Ali Kahya Spor-Nenehatun Spor: 7-6 Bayanlarda Erzurum Gençlik Spor-Atatürk Üniversitesi: 7-1, Çelebi Spor-Ali Kahya Spor: 16-1, Yakutiye Gençlik Spor-İstanbul Teknik Üniversitesi: 12-2, Nenehatun Spor-Şirintepe Spor: 14-4 Narman Spor-Ejder Spor: 8-5
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.