Spor Haber Girişi : 11 Aralık 2017 17:59

Curling sporuna büyük ilgi

Curling sporuna büyük ilgi
Güneş Vakfı bünyesinde kurulan Ötüken Spor Kulübü ve Atayurt Spor Kulübü Erzurum'da düzenlenen Curling 2. Lig müsabakalarına Erkekler ve Bayanlar olmak üzere 2 kategoride katılım sağladı.
Erzurumajans-Güneş Vakfı bünyesinde kurulan Ötüken Spor Kulübü ve Atayurt Spor Kulübü Erzurum'da düzenlenen Curling 2. Lig müsabakalarına Erkekler ve Bayanlar olmak üzere 2 kategoride katılım sağladı.

Kuraların çekilmesinin ardından yaklaşık olarak 50 kulübün katılım sağladığı müsabakalarda Güneş Vakfının iki kardeş takımı aynı guruba düştü. Yeni kulüp olmalarına rağmen müsabakalarda büyük başarı gösteren Ötüken Spor ve Atayurt Spor'un karşı karşıya geldiği müsabaka büyük ilgi gördü. Curling sporunda bir ilki başararak normal maç süresinde berabere kalınan ve heyecanlı dakikaların yaşandığı müsabaka hakem kararı ile uzatma periyoduna gitti. Uzatma periyodunda ise büyük başarı gösteren Ötüken Spor Kulübü rakibini 8 - 7 gibi bir sonuçla yenerek müsabakada galip gelen taraf oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.