Erzurum Haber Girişi : 04 Aralık 2013 12:16

DABİF 2013 fuarı 19 Aralık'ta açılıyor

DABİF 2013 fuarı 19 Aralık'ta açılıyor
Erzurum Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nce organize edilen Doğu Anadolu Bölgesel İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri (DABİF) için yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi.
Erzurumajans-Erzurum Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nce organize edilen Doğu Anadolu Bölgesel İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri (DABİF) için yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi.

TÜMSİAD Dernek binasında Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen'in başkanlığında bir araya gelen İş-Kur İl Müdürlüğü ve TÜMSİAD Erzurum Şubesi Yöneticileri 19 Aralık'ta açılacak ve üç gün sürecek olan Bölgesel İstihdam Fuarı için yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek olan "DABİF 2013 İstihdam Fuarı"na bu yıl Erzurum'la birlikte Erzincan, Ağrı, Bayburt ve Kars illerinin de dahil edildiğini belirten Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, çeşitli sektörlerde 100'e yakın firmanın fuarda stand açacağını ve hem işveren hem de iş arayanlar için bu fuarın bir fırsat olacağını söyledi.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ise Erzurum Valiliği'nin katkıları geçen yıl ilki yapılan istihdam fuarının bu yıl kapsamının genişletilerek bölge illerinin de dahil edilmesinin, iş sahasına olumlu etki yapacağını belirterek, önümüzdeki yıllarda da bu tür organizasyonlarda görev almaya devam edeceklerini kaydetti. Burucu, Erzurum Valiliği'nin öncülüğünde fuarın düzenlenmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşların yöneticileri ile STK temsilcilerine teşekkür etti.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.