Spor Haber Girişi : 20 Eylül 2023 11:56

Dadaş farkı

Dadaş farkı
Ligde 5. Hafta maçları tamamlandı. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 5'te 5 yaptı. Erzurumspor ise Altay zaferi ile haftanın en karlı takımı oldu.

Ligde 5. Hafta maçları tamamlandı. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 5’te 5 yaptı. Erzurumspor ise Altay zaferi ile haftanın en karlı takımı oldu.

 

 

Trendyol 1. Ligde 5. Hafta maçları tamamlandı. Haftanın kapanış maçında Teknik Patron İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor, Sakaryaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Arda Turan yönetimindeki Eyüspor ise 5’te 5 yaparak şampiyonluk yolunda tam gaz devam etti.

 

En karlısı Dadaş

 

5. haftanın en karlı takımı Erzurumspor oldu. Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Dadaşlar, 4-0’lık Altay galibiyetiyle hem bu sezonun ilk galibiyetini aldı. Hem de haftanın en farklı skoruna imza atan ekip oldu. Mavi-beyazlılar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tam 272 gün sonra kendi sahasında galip gelerek taraftarlarını mutlu etti.

 

Arda Turan’lı Eyüp 5’te 5 yaptı

 

Teknik Direktör Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, bu sezon üst üste oynadığı beşinci maçını da kazandı. 5’te 5 yapan Eflatun-sarılı ekip Başkent deplasmanında Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. İstanbul ekibi ligde yenilgi almayan üç takımdan biri konumunda.

 

Fileler 23 kez havalandı

 

Ligin 5. Haftasında sadece Giresun-Manisa maçından gol sesi çıkmadı. Diğer bütün statlarda oynanan maçlarda gol atıldı. 23 golün kaydedildiği haftada Erzurumspor 4-0’lık Altay galibiyetiyle haftanın en farklı kazanan takımı oldu. Keçiören, Erzurum, Kocaeli ve Tuzlaspor evinde kazanan ekipler oldu. Eyüpspor, Bodrumspor ve Çorumspor deplasmanda güldü. Giresun-Manisa maçı 0-0 bitti. Göztepe-Bandırma mücadelesi ise 1-1 bitti. Kaynak/Pusula

 

Toplu Sonuçlar:

 

A.Keçiörengücü-Şanlıurfa: 2-0

Erzurumspor FK-Altay Spor: 4-0

Ümraniye-Çorumspor: 0-3

Kocaelispor-Boluspor: 2-1

Tuzlaspor-Adanaspor: 2-1

Giresunspor-Manisa FK:0-0

Gençlerbirliği-Eyüpspor: 1-3

Göztepe-Bandırmaspor: 1-1

Sakaryaspor-Bodrumspor: 0-2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.