Spor Haber Girişi : 11 Nisan 2022 15:13

DADAŞ GOL ÇALIŞIYOR

DADAŞ GOL ÇALIŞIYOR
BB Erzurumspor Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, oyuncularına hücum ağırlıklı çalışmalar yaptırıyor. Gole yönelik antrenmanlar nefes kesiyor.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Ligin 32.haftasında Beypiliç Boluspor’a konuk ocak BB Erzurumspor’da hazırlıklar devam ederken, Teknik Patron Muzaffer Bilazer talebelerine gol ağırlıklı çalışmalar yaptırmaya devam etti.

 

Teknik Patron Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde zorlu 90 dakikaya bilenen Dadaşlar, taktik antrenmanlarında bol bol gol çalışması yapıyor. Balıkesir deplasmanında üçlü savunma ile sahaya çıkan ve gol yollarında bunun semeresini gören Mavi-beyazlılarda Bilazer, başarılı olan sistemi şimdilik bozmaya niyetli değil.

 

BB Erzurumspor, gol yollarında daha üretken olabilme adına hücum varyasyonları üzerinde çok çalışıyor. Dadaşların temsilcisinde Oltan Karakullukçu, Eren Tozlu ve Emircan Altıntaş’ın antrenmanlardaki gol başarısı teknik heyeti umutlandırdı. İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.