Spor Haber Girişi : 15 Eylül 2022 11:32

Dadaş için kazanma vakti!

Dadaş için kazanma vakti!
Ligin ilk üç maçını birer puanla kapatan ve Tuzla?ya mağlup olan Dadaşlar, Başkentte siftah yapma peşinde. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, "Bir galibiyet bizi farklı noktalara taşıyacak. Takımımdan umutluyum" dedi.

Spor Toto 1. Ligin 6. haftasında Cumartesi günü  saat 13:30’da Aktepe Stadı’nda Ankara Keçiörengücü’ne konuk olacak olan Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Ligin ilk üç maçını 1’er puanla geçen ve 4. Haftada Tuzlaspor’a 4-1 mağlup olan Dadaşlar, 6. Haftada kazanarak ligde siftah yapmak istiyor. Mavi-beyazlıların hocası Muzaffer Bilazer de, takıma güveninin tam olduğunu belirterek, “Galibiyet için takımımdan umutluyum” dedi.

 

Tüm planlar üç puan üzerine yapıldı

 

Başkentte Keçiren’e misafir olacak Dadaşlarda, Teknik Patron Muzaffer Bilazer, 90 dakikadan zaferle çıkmak için tüm planlarını hazırladı.

Ligin 5. Haftasını Bay geçen ve zorlu  Keçiören müsabakası  öncesinde oldukça moralli olan Dadaşlar, galibiyete kilitlenirken, teknik heyet ve futbolcular, “Üç puan bizim olacak” dedi.

 

Mavi-beyazlı takımın teknik patronu Muzaffer Bilazer, Keçiören karşısında galip gelmek için tüm planlarını hazırladı. Bilazer, “Takımımdan umutluyum. Bir galibiyet bizim için ilaç olacak. Keçiören’i yendiğimiz takdirde alacağımız üç puanın bizi farklı bir yere getireceğini biliyoruz. Bu nedenle takım olarak Cumartesi günkü maçın önemini biliyoruz” dedi. Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Levent Sutcu 15 Eylül 2022 21:01

    Koskoca memleketi tek parmağı üzerinde hala avutuyor.Baska yerde olsa????????