Spor Haber Girişi : 18 Ağustos 2023 09:22

Dadaş'ın Ege çıkarması

Dadaş'ın Ege çıkarması
Önce uçakla İzmir'e uçan ardından da Bodrum'a geçen Erzurumspor kampa girdi. Cengizhan Bayrak, Alican Özfesli ve henüz sözleşmeye imza atmayan Estrela dışında tüm futbolcular kafilede yer aldı.

Önce uçakla İzmir’e uçan ardından da Bodruma geçen Erzurumspor kampa girdi. Cengizhan Bayrak, Alican Özfesli ve henüz sözleşmeye imza atmayan Estrela dışında tüm futbolcular kafilede yer aldı.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Ege’ye çıkarma yaptı. Dadaşlar, dün sabah saatlerinde havayolu ile İzmir’e uçtu. Ardından da karayolu ile Bodrum’a geçerek, yarınki zorlu doksan dakika için kampa girdi. Ege’ye oldukça keyifli bir yolculuk yapan Mavi-beyazlılar, şimdiden galibiyete odaklandı.

 

 

Bodrum sıcağına alışıyor

 

Maçtan iki gün önce Bodrum’a gitmeyi tercih eden Erzurumspor’da futbolcular teknik patron Hakan Kutlu nezaretinde Ege’nin sıcağına ve nemli havasına uyum sağlamaya çalışıyor. Dadaşların temsilcisinde bireysel idmanlara devam eden Cengizhan Bayrak’ın yanı sıra Alican Özfesli ve henüz remi sözleşmeye imza atmayan Estrela dışındaki tüm futbolcular teknik direktör Hakan Kutlu tarafından Bodrum kafilesine dahil edildi. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.