Spor Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 14:16

Dadaş'ın Harmanı

Dadaş'ın Harmanı
Teknik Patron Hakan Kutlu, gençlikle tecrübeyi harmanlayıp iyi bir ekip ortaya çıkardı

Teknik Patron Hakan Kutlu, gençlikle tecrübeyi harmanlayıp iyi bir ekip ortaya çıkardı

 

 

Hazırlık maçlarında iyi bir performans gösteren Erzurumspor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu, kısa sürede iyi bir iş çıkardı. Tecrübeli teknik adam, genç ve tecrübeli oyunculardan koşan, mücadele eden ve önde basan bir takım oluşturdu.

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, lig için geri sayım başladı.

 

Mavi-beyazlıların hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans umut saçtı. Teknik Patron Hakan Kutlu, gençler ve tecrübeli futbolcuları harmanlayarak ortaya koşan, mücadele eden ve önde basan bir takım ortaya çıkardı.

 

Hazırlık maçlarında iyi performans

 

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, yeni sezon hazırlık kampları kapsamında oynadığı hazırlık maçlarında iyi bir performans sergiledi. Sebail takımı ile oynanan ilk maçta tamamen genç oyunculardan kurulu bir kadro ile oynayan Erzurumspor, Sumqayıt ile oynanan karşılaşmada ise kaptan Mustafa Yumlu dışındaki tüm tecrübeli oyunculara görev vermişti. Son olarak Ümraniyespor ile oynayan Dadaş’ta Teknik Patron Hakan Kutlu, kaleciler dışında hemen hemen kadrodaki tüm futbolculara şans tanıdı. Oyuncuların hazırlık müsabakalarındaki performansı taraftarlardan alkış aldı.

 

Eren ve Rosheuvel gollere devam ediyor

 

Erzurumspor’da geçtiğimiz sezon 13 gol 5 asitle takımın en skorer ismi olan Eren Tozlu, hazırlık maçlarında da gollerine devam ediyor. Eren Tozlu, Sumqayıt maçından sonra Ümraniyespor filelerini de havalandırdı. Hollandalı Mikhail Rosheuvel ise Ümraniyespor maçıyla hazırlık müsabakalarında ilk golünü atma başarısı gösterdi. Dadaş, golcülerin sayısı ile Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etmişti. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.