Spor Haber Girişi : 14 Haziran 2021 11:29

Dadaş'ın hocası kim olacak?

Dadaş'ın hocası kim olacak?
BB Erzurumspor'da 17 Haziran'daki genel kurul öncesi sessizlik sürüyor. Dadaşlara yakın çevreler Fatih Tekke-Ertuğrul Sağlam ikilisinden birinin Teknik Direktörlük koltuğuna oturacağı iddia ediyor. Fatih Tekke'nin bir adım önde olduğu öğrenildi.

ERZURUM AJANS - TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 17 Haziran’daki genel kurul esrarını korurken, henüz ortaya net bir aday çıkmadı.

 

Mavi-beyazlılarda yeni sezonda takımı hangi teknik adamın çalıştıracağı soruları da yavaş yavaş yanıtını buluyor. Fatih Tekke-Ertuğrul Sağlam ikilisinden biri Erzurumspor’un hocası olacak. Fatih Tekke’nin ise ismi Sağlam’a göre bir tık önde.

 

İkisi de eski futbol yıldızı

 

Geride bıraktığımız sezon Yılport Samsunspor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam ile İstanbulspor’da uzun bir süre görev alan Fatih Tekke eski futbol yıldızları… Fatih Tekke özellikle Trabzonspor’da gol krallığı sevinci yaşarken, Ertuğrul Sağlam da Beşiktaş’a attığı gollerle efsaneleşti. Sağlam, Bursaspor’u Süper Lig şampiyonu yaparken, Samsunspor’u da TFF 1. Lige çıkarmıştı.

 

Fatih Tekke bir adım önde

 

Bu arada Erzurumspor’a yakın çevreler her iki teknik adamında diğer adaylar arasından sıyrılarak ilk ikiye kaldıklarını belirterek,  “Ya Fatih Tekke ya da Ertuğrul Sağlam Dadaş’ın yeni hocası olacak. Özellikle Fatih Tekke, Sağlam’a göre Mavi-beyazlı takıma biraz daha yakın gözüküyor” diye konuştu. Nurullah PALA

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.