Spor Haber Girişi : 13 Ekim 2021 14:13

Dadaş'ın jokeri

Dadaş'ın jokeri
Tecrübeli savunmacı hangi mevki de ihtiyaç duyulsa orada elinden geleni yapıyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA /BB Erzurumspor’da Mücahid Albayrak, adeta görünmez kahramanlardan biri.

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Mücahid Albayrak, joker görevi yapıyor.

 

2019-2020 sezonunda BB Erzurumspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan ve Süper Lige çıkma başarısı gösteren oyunculardan biri olan 30 yaşındaki savunmacı, bu sezonda solbek ve stoper mevkiinde görev alarak her iki mevkide de başarılı oldu.

 

Erkan Hoca performansından memnun

 

Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, solbek  ve stoperde görev verdiği oyuncusunun performansından memnun. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sakat ve cezalı oyuncularımızın yokluğunda Mücahid’e stoperde şans verdik. Sağolsun kendisi başarılı oldu. Kendisine fedakarlığından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

Stoperde de başarılı

 

Son haftalarda stoper mevkiinde görev alan 30 yaşındaki oyuncu, Adanaspor maçındaki başarılı performansını Ankaragücü maçında da devam ettirdi.

 

Rakibin Erdem’le kaçırdığı penaltıya sebebiyet vermesini rağmen, oyun genelinde başarılı olan Mücahid, isabetli ortalarıyla da göz doldurdu.

 

Tecrübeli oyuncu, “Hocam bana nerede görev verirse, çıkar elimden gelenin en iyisini vermeye çalışırım. Sahada basmadık yer bırakmam” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.