Spor Haber Girişi : 15 Eylül 2023 12:27

Dadaş pusuya yattı

Dadaş pusuya yattı
Erzurumspor, yarın saat 16:00'da oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek.

Erzurumspor, yarın saat 16:00’da oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek.

 

 

Trendyol 1. Ligde yarın Saat 16:00’da Altay’ı Kazım Karabekir Stadı’nda konuk edecek olan Erzurumspor, zorlu doksan dakikanın hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek.

 

Altay ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları yönetiminde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam eden Mavi-beyazlılar, Isınma hareketleriyle başladığı İdmanda 5'e 2 top kapma, teknik taktik çalışması yaptı.

 

Kampa girecek

 

Milli arada Altay maçına bilenen Dadaşlar, bugün yapacağı ter idmanının ardından müsabaka saatini beklemeye koyulacak. Mavi-beyazlılarda antrenman eksikliklerini tamamlayan Alican Özfesli ve Süleyman Koç’un maç kadrosunda olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Ayrıca takıma son olarak katılan Shala’nın lisansını da çıkaran Erzurumspor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun Kosovalı futbolcuyu kadroya alıp almayacağı bugün belli olacak. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.