Spor Haber Girişi : 11 Kasım 2021 14:32

Dadaş rahat nefes aldı!

Dadaş rahat nefes aldı!
Düzgün, "Kapalı olan transfer tahtamızı açmak için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, Bitexen firmasından gelen destekle futbol takımına ödeme yaptıklarını ve ocak ayına kadar takımın rahat bir nefes almasını sağladıklarını söyledi.

 

 

Bitexen ile token anlaşması yapan BB Erzurumspor, bu anlaşmanın karşılığını aldı. Dadaşlarda takıma Bitexen’den gelen para ile ödemeler yapıldı.

 

Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, Bitexen firmasından gelen para ile futbolculara, teknik heyete ve kulüp çalışanlarına ödeme yaptıklarını belirterek ayrıca vergi, SGK ve  Aras EDAŞ gibi kurumlara olan borçları da sıfırladıklarını ifade etti.

 

Mavi-beyazlıların Başkanı Düzgün, Bitexen ile yapılan anlaşma sayesinde derin bir nefes aldıklarının altını çizerek kulüp tarihinde aynı anda ilk kez böyle bir nakit girdisinin sağlanmasına vesile oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

 

Düzgün, “Erzurumspor yönetimi olarak artık rahat bir nefes aldık. Futbol takımımızın yanı sıra bazı kurumlara olan borçlarımızı da ödeyerek şampiyonluk yolundaki tüm engelleri aşmış olduk. Bundan sonra taraftarlarımızdan stadı doldurarak takımı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

 

Başkan Düzgün, ekonomi anlamında elde edilen bu başarıda kendilerine destek olan futbolculara, teknik heyete ve İş İnsalarına, sponsorlara ve Bitexen’in sevgili yöneticileri ile token satışlarına yoğun ilgili gösteren herkese teşekkür etti.

 

Şu an transfer tahtamız kapalı

 

Şu anda BB Erzurumspor’un transfer tahtasının kapalı olduğunun da altını çizen kulüp başkanı Ömer Düzgün, yönetim olarak Ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar bu kapalı olan tahtayı açmak için çalışacaklarını belirtti.

 

Düzgün, “Geçmişten gelen oyuncu borçları nedeniyle FİFA’dan gelen ve gelmek üzere olan dosyalarımız mevcut. Şimdi bu dosyalarla ilgili bir çalışma başlatacağız. Devre arası gelmeden, transfer engeli oluşturabilecek dosyaları kapatmak istiyoruz. Artık yönetim olarak takımımızın sahada alacağı başarılı sonuçlara endekslenirken, diğer yanda da kapalı olan transfer tahtasını açmak için mesai harcayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.