Spor Haber Girişi : 09 Ağustos 2022 12:27

Dadaş tüm gücüyle Pendikspor maçına bileniyor

Dadaş tüm gücüyle Pendikspor maçına bileniyor
Hazırlık maçları serüveni bitti. Gözler Lige çevrildi. Dadaş tüm gücüyle Pendikspor maçına bileniyor. Teknik Patron Muzaffer Bilazer ve oyuncularının hedefi taraftarlarına üç puan hediye ederek lige girmek.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da Pendikspor mesaisi başladı.

 

Yoğun ve yorucu geçen hazırlık maçları periyodunu tamamlayan Mavi-beyazlılarda lig hazırlıkları start alırken, gözler Pendikspor maçına çevrildi.

 

Transfer tahtası kapalı olan Dadaşlar, ligin ilk maçında Spor Toto 1. Ligin yeni ekiplerinden Pendikspor’u mağlup ederek hazırlık müsabakalarında aldığı kötü sonuçları taraftarına unutturmak istiyor. Teknik Patron Muzaffer Bilazer ve talebeleri, evindeki ilk maçında taraftarlarına üç puan hediye etmek istiyor.

 

Hazırlıklar tam gaz

 

Daha önce Konya, Giresun, Hatay, Ümraniye, Çaykur Rize, Torpedo Kutaisi, Samgurali ile maç yapan Mavi-beyazlılar, son özel müsabakasını komşu ilin takımı Erzincanspor’la yapmıştı. Dadaşların temsilcisi, ligin havasının değişik olacağını belirterek, “Taraftarımıza Pendik maçında galibiyet hediye edeceğiz. Üç  puan bize moral motivasyon açısından ilaç gibi gelecek” diye konuştular. Bu arada kendi tesislerinde yoğun tempoda Pendik’e bilenen Erzurumspor FK’da bugünde antrenmanlar devam edecek. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muammer 10 Ağustos 2022 10:42

    Pedikspor kadrosuna baktım ismi duyulmuş öyle ahım şahım oyuncuları gözükmüyor. Ama transfer yapılmas ise Samsun. Eyüp. Bolu. Sakarya gibi güçlü takımlar bizim tozumuzu dumanızı atarlar. Transfer şart yoksa işimiz zor..