Spor Haber Girişi : 25 Ağustos 2023 11:22

Dadaşın bu akşam konuğu Manisa FK hedef üç puan! Sevgililer buluşuyor

Dadaşın bu akşam konuğu Manisa FK hedef üç puan! Sevgililer buluşuyor
Erzurumspor, 207 gün sonra kendi taraftarının önünde resmi bir müsabakaya çıkacak. Saat 21:00'da oynanacak olan Erzurum-Manisa karşılaşmasında Teknik Patron Hakan Kutlu da, farklı bir duygu yaşayacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hasar gören Kazım Karabekir’de bu akşam ilk kez maç oynanacak. Erzurumspor, 207 gün sonra kendi taraftarının önünde resmi bir müsabakaya çıkacak. Saat 21:00’da oynanacak olan Erzurum-Manisa karşılaşmasında Teknik Patron Hakan Kutlu da, farklı bir duygu yaşayacak.

 

 

Trendyol 1. Ligde 3. Haftasının açılış maçı bu akşam saat 21:00’da Kazım Karabekir Stadı’nda Erzurumspor ile Manisa FK arasında oynanacak.

 

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerden olumsuz yönde etkilenen ve hasar gören Kazım Karabekir Stadı, 207 gün sonra resmi bir lig maçına ev sahipliği yapacak. Erzurumspor-Manisa müsabakası kale arkalarına seyirci almak şartıyla oynanacak.

 

 

Dadaş 207 gün sonra evinde

 

Erzurumspor, tam 207 gün sonra kendi sahasında kendi taraftarının önünde lig maçına çıkacak. Dadaşlar, üçüncü haftanın açılış maçında bu akşam saat 21:00’da Manisa FK ile karşı karşıya gelirken, takımda hedef üç puan. Ligin ilk iki haftasına 1’er puanla kapatan Erzurumspor, bu sezonki ilk galibiyetini de kendi taraftarlarının huzurunda almak istiyor.

 

Hakan Kutlu da bir ilk yaşayacak

 

Erzurumspor, 4 Şubat 2023 tarihinde evinde Tuzlaspor’a mağlup olunca Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrılmıştı. Takımın başına Hakan Kutlu geçmişti. 6 Şubatta yaşanan Asrın afetinin ardından Erzurumspor bir daha evinde maç yapamamış ve Hakan Kutlu da, Kazım Karabekir Stadı’na çıkamamıştı. Deneyimli çalıştırıcı ilk kez bu akşam Kazım Karabekir Stadı’nda takımını saha kenarından yönetecek.

 

Biletler 25 TL

 

Erzurumspor Kulübü, Güney Kale arkasında oluşturulan VIP tribün biletlerini 75 TL olarak açıklarken, Güney ve Kuzey kale arkası biletleri 25 TL olarak belirlendi. Misafir tribün biletleri de 25 TL olacak.

Kaynak/Pusula

Muhtemel Kadrolar

Stat: Kazım Karabekir

Maçın Başlama Saati: 21.00

Maçın Hakemleri: Mehmet Ali Özer, Seyfettin Ünal, Suat Güz, 4. Hakem: Raşit Yorgancılar

 

Erzurumspor FK:

1 Göktuğ Bakırbaş

2. Mustafa Akbaş

22 Mustafa Yumlu

53 Orhan Ovacıklı

20 Furkan Özhan

16 Emin Yavaş

(5 Batuhan Artarslan)

8 Sefa Akgün

18 Özgür Sert

77 Celal Hanalp

10 Eren Tozlu

99 Gürkan Varlık

Teknik Direktör Hakan Kutlu

 

Manisa FK:

1 Alperen  Uysal

45 Ayberk Karapo

17 Daniel Graovac

6 Kaan Kanak

13 Oğuzhah Berber

36 Burak Altıparmak

60 Bekir Karadeniz

99 Doğukan Emeksiz

11 Kerim Frei

9 Mehmet Uysal

7 Marvin Gapka

Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.