İlçeler Haber Girişi : 23 Temmuz 2013 04:12

Dadaşkent'te canlı müzik işkencesi

Dadaşkent'te canlı müzik işkencesi
Dadaşkent Alparslan Mahallesi'nde ramazan ayı için düzenlenen canlı müzik programı çevre sakinlerinin tepkisini topluyor.
Erzurumajans-Dadaşkent Alparslan Mahallesi'nde ramazan ayı için düzenlenen canlı müzik programı çevre sakinlerinin tepkisini topluyor. Dede Korkut Parkı işletmecileri tarafından ramazan için özel olarak düzenlenen müzik programı gece geç saatlere kadar sürünce vatandaşlar adeta isyan eder duruma geldi.

Programın durdurulması için defalarca belediyeye gittiklerini belirten mahalle sakinleri belediyeden olumsuz yanıt aldıklarını ifade ettiler. Müzik programının gece 00:30'a kadar sürdüğünü ve yüksek sesin tüm mahalleyi rahatsız ettiğini söyleyen vatandaşlar, "Burası adeta apartmanlarla içiçe. Çalınan müzik nedeniyle evlerin içinde durmak mümkün değil. Sabah işe gitmek için erken yatan insanlar var. Müzik adeta evlerin içinde çalıyor. Belediye Başkanı Fatih Cengiz'den müzik programının biran önce durdurulmasını istiyoruz"dediler.

Kaynak: eksi25haber.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.