Spor Haber Girişi : 08 Kasım 2021 12:37

Dadaşlar Bolu maçına bileniyor!

Dadaşlar Bolu maçına bileniyor!
MKE Ankaragücü Ümraniye'yi yendi zirve iyice kızıştı.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA /Erzurumspor’un bay olduğu haftada Eyüpspor’da kazandı. Bandıra ise Bolu deplasmanından puan çıkardı. Bu sonuçların ardından Mavi-beyazlılar, konsantrasyonunu bozmadan Bolu maçına bilenecek.

 

Spor Toto 1. Lig’de 12. Haftayı bay geçen Erzurumspor, Beypiliç Boluspor ile oynayacağı 13. Hafta maçında yoğun tempoda bilenirken, Milli arayı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Dadaşlar, özellikle bay olduğu haftada zirve yarışındaki rakiplerinin kazanmasıyla birlikte Bolu maçına şimdiden daha büyük önem veriyor.

 

Konsantrasyonunuzu bozmayın!

 

Teknik Direktör Erkan Sözeri, Milli arada ülkelerine giden oyuncuların dışında antrenmanlarda çıkan oyuncularıyla sık sık toplantılar yaparak şimdiden Boluspor karşılaşmasının öneminden bahsediyor.

 

Dadaşların hocası, “Ümraniye namağlup unvanını yitirdi. Ankaragücü liderliğe yükseldi. Eyüpspor, Tuzlaspor, Samsunspor gibi takımlar kazandı. Bandırma puan aldı. Bu sonuçların ardından bizim Boluspor ile oynayacağımız müsabaka daha da büyük önem kazandı” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.