Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2022 11:51

Dadaşlar kondisyon yüklüyor

Dadaşlar kondisyon yüklüyor
Günde çift idmanla yeni sezona bilenen Dadaşlar, fizik, kondisyon ve kuvvet çalışmalarıyla adeta komando eğitimi görüyor.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, adeta komandolar gibi çalışıyor.

 

Dadaşlar, yeni sezon ilk etap kampına Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam ederken, gerek istasyon çalışmaları gerekse teknik taktik antrenmanları yoğun tempoda geçiyor.

 

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcular istekli ve arzulu çalışırken,  antrenmanlar komanda eğitiminden farksız bir şekilde devam ediyor.

 

Tempo daha da artacak

 

Mavi-beyazlıların teknik direktörü Muzaffer Bilazer, genç ve tecrübeli oyuncuların kaynaşmaları açısından yoğun antrenman programı uyguladıklarını belirterek, hazırlık maçlarıyla birlikte temponun daha da artacağını söyledi.

 

Bilazer, “Artık tempomuzu daha da yükselteceğiz. Oyuncularımın bu süreçteki isteği ve hırslı çalışması bizleri memnun etti. Tüm oyuncularımızın çalışma temposundan memnunum” dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.