Spor Haber Girişi : 03 Ekim 2023 13:16

Dadaşların kaptanına Büyük Şef yakıştırması!

Dadaşların kaptanına Büyük Şef yakıştırması!
Dadaşların Kaptanı Mustafa Yumlu, savunmadaki başarısı ile taraftarlarını umut veriyor. Erzurumspor'un deneyimli kaptanı Bolu maçındaki müthiş mücadelesiyle alkış alırken, taraftarlar 'Büyük Şef' yakıştırması yaptı.

Dadaşların Kaptanı Mustafa Yumlu, savunmadaki başarısı ile taraftarlarını umut veriyor. Erzurumspor’un deneyimli kaptanı Bolu maçındaki müthiş mücadelesiyle alkış alırken, taraftarlar “Büyük Şef” yakıştırması yaptı.

 

 

Erzurumspor’da Boluspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanırken, kaptan Mustafa Yumlu da, savunmadaki başarısı ve inanılmaz mücadelesiyle taraftarlarından alkış aldı. Deneyimli Savunmacı, saha içindeki duruşu, forma aidiyeti, armayı sahiplenme duygusu, yürekli mücadelesi ve karakteristik özelliği ile taraf tarlardan alkış aldı. Mavi-beyazlı taraftarlar 36 yaşındaki tecrübeli kaptan “Büyük Şef” yakıştırması yaptı. Mavi-beyazlı taraftarlar, “Adamlık, futbolculuk ve armaya adanmışlığın en güzel örneğini kaptanımız sergiliyor” dedi.

 

Gençlere hem ağabey hem rol model

 

Çift Başlı Kartalların kaptanı Mustafa Yumlu, 36 yaşında olmasına rağmen sahada inanılmaz hırs, mücadele ve savaşçı ruhu ile taraftarların alkışını alırken, genç futbolculara da hem iyi bir ağabeyi hem de rol model oluyor. Erzurumspor Kaptanı Mustafa Yumlu, “Mavi-beyazlı forma ve taraftarlarımız için mücadeleye ve savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sarı kart sınırında

 

Dadaşların kaptanı Mustafa Yumlu, Boluspor maçında gördüğü sarı kartla dört sarı kart sınırına ulaştı. Üç sarı kartı olan kaptan Yumlu, Kocaeli deplasmanında kart görmemek için büyük uğraş verecek. Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da orta hakem Ozan Ergün’e kendilerine basit kartlar gösterdiği için müsabaka sonunda hakemi eleştirmişti. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.