Spor Haber Girişi : 12 Ağustos 2023 12:02

Dadaşta forma numaraları belli oldu

Dadaşta forma numaraları belli oldu
Dadaşta forma numaraları belli oldu. Birçok oyuncu forma numaralarını değiştirmedi. 25 numaraları formayı ise Esrela'nın giymesi bekleniyor.

Dadaşta forma numaraları belli oldu 25 Estrela’ya mı saklandı Erzurumspor’da forma numaraları belli oldu. Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı, Eren Tozlu, Özgür Sert, Süleyman Koç, Cengizhan Bayrak, Mikhail Rosheuvel, Batuhan, kaleci Göktuğ gibi isimler forma numaralarını değiştirmedi. Bu sezon Erzurum’un plakası olan 25 numaralı formayı ise Estrela’nın giymesi bekleniyor.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da forma numaraları belli oldu. Dadaşta bir çok oyuncu geçtiğimiz sezon giydiği numaraları tercih etti.

 

Takımın en golcü ismi Eren Tozlu futbolun büyülü rakamı olan 10 numarayı bu sezonda sırtında taşımayı tercih etti. İki sezondur 25 numarayı Aaron Samuel Olanare giyiyordu. Bu sezon 25 numaraları forma boş kaldı. Erzurum’un plakası olan 25 numarayı Estrela’nın giymesi bekleniyor.

 

Kaptan formasını değiştirmedi

 

Erzurumspor’da takım kaptanı Mustafa Akbaş 22 numaralı formasından vazgeçmedi. Orhan Ovacıklı, Mustafa Akbaş, Cengizhan Bayrak, Mikhail Rosheuvel, Süleyman Koç, Sefa Akgün, Özgür Sert,  Batuhan Artarslan, Celal Hanalp, Muhammed Furkan Özhan, kaleci Göktuğ Bakırbaş, Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Fırat Aymak gibi isimler forma numaralarını değiştirmedi.

 

Forma numarasını değiştirenler oldu

 

Erzurumspor’da geçtiğimiz sezon 60 numarayı giyen Yakup Kırtay 3 numaralı forma ile sahaya çıkacak. Geçtiğimiz sezon 24 numaralı formayı giyen Fırat Şaşi bu sezon 4 numaralı formayı terletecek. Güney Yılmaz ise 75 numaralı forma yerine bu sezon 11 numaralı formayı tercih etti. Hüseyin Mevlütoğlu ise 46 numaralı forma yerine bu sezon 9 numaralı forma ile boy gösterecek. Geçtiğimiz sezon 28 numaralı formayı giyen Alican Özfesli’yi bu sezon 14 numaralı forma ile izleyeceğiz.

 

Yenilerin numaraları da belli oldu

 

Bu sezon Erzurumspor forması ile profesyonel ligde boy gösterecek olan genç yeteneklerden Eren Özdemir 66 numaralı formayı giymeyi tercih etti. Ağrıspor’dan Erzurumspor’a dönen Muhammed Emin Yavaş 16 numaralı forma ile sahaya çıkacak. Kaleci M. Emin Fazlıoğlu 61 numaralı kaleci kazağını tercih etti.   Alperen Karaca 6 numaralı formayı giyecek. Fatih Onay 27, Enes Yiğit 88, Muhammet Karahan 90, Gürkan Varlık ise 99 numaralı formayı giyecek.

 

25 Estrela’ya mı kaldı?

 

Erzurum’un plakası olan 25 numaralı formayı iki sezondur Aaron Samuel Olanare terletiyordu. Bu sezon 25 numaralı forma askıda. Büyük olasılıkla Estrela gelirse 25 numaralı forma Angolalı oyuncuya verilecek.Kaynak/Pusula

 

İşte Erzurumsporlu futbolcuların forma numaraları:

 

1 M. Göktuğ Bakırbaş,

13 R. Oğuzhan Yağcı

71 Fırat Aymak

71 Fırat Aymak

61 M. Emin Fazlıoğlu

 2 Mustafa Akbaş

22 Mustafa Yumlu

4 Fırat Şaşi

3 Yakup Kırtay

53 Orhan Ovacıklı

23 Cengizhan Bayrak

77 Celal Hanalp

5 H. Batuhan Artsarlan

7 Süleyman Koç

8 Sefa Akgün

17 Mikhail Reushouvel

18 Özgür Sert

20 M. Furkan Özhan

14 Alican Özfesli

11 Güney Yılmaz

10 Eren Tozlu

9Hüseyin Mevlütoğlu

66 Eren Özdemir

88 Enes Yiğit

6 Alperen Karaca

90 Muhammet Karahan

16 Muhammed Emin Yavaş

99 M. Gürkan Varlık

27 Fatih Onay

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.