Erzurum Haber Girişi : 20 Haziran 2021 21:33

Dağlık arazide erkek cesedi bulundu

Dağlık arazide erkek cesedi bulundu
Erzurum'un Uzundere ilçesinde parçalanmış bir erkek ceset bulundu.

ERZURUM AJANS - Berhiv Hatice DİLER / Sabah erken saatlerde Ziyaret Dağı olarak bilinen bölgede bir erkek cesedine ulaşıldı. Cesedin 25 Mayıs tarihinde çaşır toplamak için dağa çıkan ve bir daha haber alınamayan Ahmet Korkmaz’a ait olduğundan şüpheleniliyor. 

 


Uzundere ilçesi Muratefendi Mahallesi’nde anne ve babasıyla ikamet eden zihinsel engelli Ahmet Korkmaz’ın geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine yakınları durumu Jandarma’ya bildirdi. 

 


Korkmaz’ın kaybolduğu ilk günden beri bölgede arama kurtarma çalışması yürüten ekipler, çalışmanın 26. gününde parçalanmış bir erkek cesedine ulaştı.Arama kurtarma çalışmasını birlikte yürüten Jandarma ve AFAD ekipleri, önce Ahmet Korkmaz’a ait olduğu düşünülen kıyafetler buldu. Bölgede çalışmayı sürdüren ekipler bir süre sonra erkek cesediyle karşılaştı. Ayı veya yırtıcı bir hayvan tarafından parçalanan cesedin Ahmet Korkmaz’a ait olup olmadığı otopsi sonucunda belli olacak. 

 


Tanınmaz hale gelen ceset, Savcının olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.