Erzurum Haber Girişi : 20 Temmuz 2022 15:36

Dal: FIFA nezdinde 12-13 tane çözülmesi gereken dosyamız var

Dal: FIFA nezdinde 12-13 tane çözülmesi gereken dosyamız var
BB Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Mavi-beyazlıların Hatayspor karşısındaki mücadelesinden ve oynanan oyundan memnun. Genç başkan, "Transfer tahtasını açmak için daha da yoğunlaşmak için kongre tarihini erkene çektik" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor öncesi gün Süper Lig temsilcilerinden Hatayspor’la hazırlık maçı oynamıştı.

 

Dadaşlar karşılaşmayı 1-0 kaybetmesine rağmen oynanan oyun ve ortaya konan mücadele Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ı da umutlandırdı. Genç başkan sergilenen mücadeleden memnun kalırken, oyunculara övgü yağdırdı. Dal, “Takımımızda bir çok as futbolcumuz da yer almadı. Bu rağmen her iki yarıda da takımımız mücadelesi gayet güzeldi” dedi.

 

"Kongremizi yapalım lige odaklanalım"

 

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal,  seçimli olağanüstü genel kurulun 17 Ağustos’tan 3 Ağustos’a alınması ilgili soruya da yanıt veren Dal, “Kurban Bayramı nedeniyle kongreyi 17 Ağustos’a ertelemiştik. Ancak gelinen süreçte kongreyi 3 Ağustos’a çekme gereği duyduk. Böyle bir hakkımız var. İnşallah 3 Ağustos’ta güçlü bir yönetimle işe koyulup öncelikle transfer tahtasını açmak için girişimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız. FIFA nezdinde 12-13 tane çözülmesi gereken dosyamız var. Onlardan 5’ini çözmek için çok büyük mesafeler kat ettik. İnşallah sorunları çözeceğiz. Öncelikli hedefimiz kongremizi tamamlayarak tamamen lige odaklanmak” diye konuştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • platform 20 Temmuz 2022 18:34

    zorlu bir lig