Bölge Haber Girişi : 26 Mayıs 2011 10:59

Dayanç'a Milli görev!..

Dayanç'a Milli görev!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Eskrim Milli takımının başında Rusya'nın Kazan kentine gidecek.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Eskrim Milli takımının başında Rusya’nın Kazan kentine gidecek.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç’a yine milli görev verildi. Dayanç, U23 Avrupa Eskrim Şampiyonası için Milli takımın başında Rusya’nın Kazan kentine gitti. 27-31 Mayıs 2011 tarihlerinde yapılacak olan yarışlarda Milli takımın başında antrenör olarak görev yapacak olan Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç da katılacak. Dayanç, Milli takım olarak şampiyonadan en iyi sonuçları alarak Türkiye’ye döneceklerini ifade etti. Dayanç, “Beni bu göreve layık gören Federasyon Başkanımızı, yönetim kurulunu ve bana inanan insanları mahcup etmeyeceğim” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.