Kültür-Sanat Haber Girişi : 14 Mayıs 2017 15:45

Değerler eğitimi tiyatro yarışması

Değerler eğitimi tiyatro yarışması
Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri kendilerinin yazdıkları tiyatro oyunlarıyla kıyasıya yarıştılar.
Erzurumajans-Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri kendilerinin yazdıkları tiyatro oyunlarıyla kıyasıya yarıştılar.

Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Değerler Eğitimi Tiyatro Yarışmasında "Hak ve Batıl" isimli oyun birinci oldu.

Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Geleneksel hale getirdikleri Değerler Eğitimi Tiyatro gösterileri Efkan Ala Kültür Merkezinden yapıldı.

Program Açılış Kuran -ı kerim tilaveti ile başladı. Okul Müdürü İlhami Şahin açılış konuşmasında "Değerler Eğitimleri kavramlarını öğrencilerimize daha iyi kavratmak ve hayatlarına yansıtma amaçlı bu programı düzenledik. Bu programın bu hale getirilmesinde emeği geçen okul öğretmenleri ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Birer saatlik tiyatro oyunlarının sabah seansında İmam-ı azam Ebu Hanife ile Zehra isimli oyunlar oynanırken öğlen sonunda ise Hak ve Batıl ile Direnişten Dirilişe isimli tiyatro oyunları sergilendi.

Öğrencilerin İlim, Vatan sevgisi Cihad ve Saliha Kadın temalarıyla ilgili yapmış oldukları tiyatro oyunları izleyicilerden tam not aldı.

Değerler Eğitimi Tiyatro yarışmasını birincisine ödülü Kaymakam Şenol Turan verdi. Tiyatro oyunlarında görev alan 70 öğrenciye 100'er lira para ödülü ve plaket, başarı belgesi, baş örtüsü ve kitap hediye edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.