İlçeler Haber Girişi : 01 Aralık 2017 17:40

Demir'e teşekkür plaketi

Demir'e teşekkür plaketi
işadamı Fuat Demir'e Oltu Bölge Trafik İstasyon Amiri Aydın Varol, Polis Memuru Murat Coşkun ve Mustafa Özkara tarafından bürosunda ziyaret ederek bir plaket verdiler.
Erzurumajans-Oltulu hayırsever iş adamı Fuat Demir'in Oltu Bölge Trafik İstasyon Amirliğine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Oltu Bölge Trafik İstasyon Amiri Aydın Varol, Polis Memuru Murat Coşkun ve Mustafa Özkara tarafından bürosunda ziyaret ederek bir plaket verdiler. 

Oltu Bölge Denetleme Amirliğini böyle inde düşüncesinden dolayı teşekkür eden hayır sever işadamı Fuat Demir, "Polisimiz bizim demokratik düzen içinde, kanun hakimiyetinin sağlanması ve korunması, yurt içinde huzur ve nizamın temini, vatandaşların can, mal, ırz güvenliğimizi sağlıyorlar. Bizlerinde polisimize askerimize küçükte olsa bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize. Polis ve askerimize görevlerinde başarılar dilerken her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.