Spor Haber Girişi : 06 Haziran 2017 23:15

Demirhan ayrılığı açıkladı: Helalleşip, yollarımızı ayırdık...

Demirhan ayrılığı açıkladı: Helalleşip, yollarımızı ayırdık...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Bugün akşam saatlerinde kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşen Kulüp Başkanı Ali Demirhan, görevinden ayrıldığını resmen açıkladı.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Bugün akşam saatlerinde kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşen Kulüp Başkanı Ali Demirhan, görevinden ayrıldığını resmen açıkladı. Görüşmenin detaylarını ERKHABER'e anlatan Başkan Demirhan, "Abi-kardeş ilişkisi içerisinde görüştük ve yollarımızı ayırma kararı aldık. Ayrılırkende birbirimize sarıldık ve öpüştük" dedi. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Gümüşhanespor'u 2. Lig Play Off Finali'nde 1-0 mağlup edip, şampiyon olmasından bir gün sonra Erzurum'da yapılan kutlamalarda adının belediye tarafından şehrin dört bir yanına asılan ilanlarda ye almaması, belediyenin finansal destek verdiği yerel bir televizyon kanalında kendisine ambargo uygulanması ve aynı televizyonda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in çıkacağı program için şampiyonluk kupasının istenmesine tepki gösterip, görevinden istifa ettiği açıklayarak Erzurum'dan ayrılan Kulüp Başkanı Ali Demirhan, bugün iftar saatinde Erzurum'a geldi. 

Beraberinde yöneticilerden Celal Emrah Yüce ile Erzurum'a gelen Başkan Demirhan'ın önce spor medyası ile kulüp tesislerinde iftar yemeği yiyeceği sonrasında da basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Ancak kısa bir süre sonra bu organizasyon iptal edildi. Başkan Demirhan, iptal kararıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucunda Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ile görüşüp, net kararımızı açıklamanın doğru olacağını düşündük ve basın toplantısını iptal etik" dedi. 

Demirhan'ın bahsettiği görüşme, teravih namazı sonrasında gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Demirhan'ı dinleyen Başkan Sekmen'in, "Başkanım, oluşan bu şartlarda başarılı olmamız, Erzurumspor'a katkı sağlamamız mümkün değil. Bu şartlar altında görev yapamam. Eğer bu şartlar devam edecekse, ben ayrılık kararında kararlıyım" diyen genç başkana "geri dönmesi" için gerekli sözleri sarf etmediği ve "Bırakmak senin kararın, nasıl istiyorsan öyle yap" dediği öğrenildi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.