Spor Haber Girişi : 30 Mart 2017 13:30

Demirhan'dan flaş istifa açıklaması...

Demirhan'dan flaş istifa açıklaması...
B.B. Erzurumspor Başkanı Demirhan, ERKHABER'in duyurduğu yönetimdeki istifa kriziyle ilgili konuştu...
Erzurumajans-İlk olarak Erzurum Ajans'ın duyurduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetiminde yaşanan istifa kriziyle ilgili Başkan Ali Demirhan'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Demirhan, "Bizim bu şehre verilmiş bir sözümüz var, bu söz tutulana kadar hiçbir bahanemiz olamaz" dedi.

Peş peşe gelen kötü sonuçlar ve görevinden istifa eden teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın gündeme bomba gibi açıklamaları sonrasında sıkıntılı günler geçiren B.B. Erzurumspor'da dün akşam patlak veren istifa krizinin ardından Kulüp Başkanı Ali Demirhan sessizliğini bozdu.  Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan ve istifa krizini doğrulayan Başkan Demirhan, Cuma günü yönetim kurulunun olağanüstü toplanacağını ve sorunları çözmek amacıyla masaya yatıracaklarını açıkladı. Demirhan- şunları söyledi: Her ne kadar bir takım sıkıntılar olsada , bu sıkıntılar konuşularak çözülür. İstifa hukuki bir hak olsa bile bu şehrin bu camianın maneviyatı ile bu süreçte bağdaşmaz. Erzurumspor yönetimi Mübarek gün Cuma toplanacak ve sorunları yine kendi içinde halledecektir . Bizim bu şehre verilmiş sözümüz var. Sözler tutulana kadar hiçbir bahanemiz olamaz. Hayırlı kandiller dilerim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.