Bölge Haber Girişi : 14 Eylül 2010 16:53

Demokrasi karanfili dağıttılar!..

Demokrasi karanfili dağıttılar!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, Cumhuriyet caddesinde vatandaşlara refaranduma verilen destekten dolayı karanfil dağıttılar.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, Cumhuriyet caddesinde vatandaşlara refaranduma verilen destekten dolayı karanfil dağıttılar. İşyerlerine tek tek girerek, yoldan geçen vatandaşlara karanfil dağıtan Korkut ile Şahin, vatandaşların memnuniyetiyle karşılaştılar.

Ali Korkut ile Yunus Şahin, refarandum sonrası Cumhuriyet caddesinde vatandaşlara karanfil dağıttılar. Beyaz ve kırmızı karanfilleri vatandaşlara uzatarak demokrasi sınavında verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. İşyerlerini bir bir dolaşan Korkut ve Şahin, bu davranışlarından dolayı olumlu tepkiyle karşılaştılar. Bazı esnaflar, çıkan sonuçtan sonra böyle bir şey beklediklerini söylediler. Korkut ve Şahin’e teşekkür eden esnaflar, verilen desteğin karanfilleri hak ettiğinin altını çizdiler.

Korkut ve Şahin, vatandaşlara karanfil vermelerinin, demokrasiye verilen katkıya karşı bir geri dönüş olduğunu ifade ettiler. Ali Korkut, Başbakan Erdoğan’ın ülkenin önünün açılması için gerekli gördüğü anayasal değişikliğin halkın büyük desteğini gördüğünü anımsatarak “Bu sonuçlar ülkemizi daha ilerilere taşıyacaktır. Türkiye artık dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girmeyi başarmıştır. Değişikliklerden sonra yolumuz daha çok açılmıştır. Halkımızın verdiği katkıya destek olarak bizde İlçe Başkanımız Yunus Şahin ile vatandaşlarımıza karanfil dağıttık” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.