Erzurum Haber Girişi : 14 Ağustos 2016 16:50

Demokrasi nöbetlerine GHSİM damgası

Demokrasi nöbetlerine GHSİM damgası
Erzurum Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Demokrasi Nöbetlerine damga vuran kurum olmayı başardı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Demokrasi Nöbetlerine damga vuran kurum olmayı başardı. 

15 Temmuz'da yapılan hain darbe girişiminin ardından gerçekleşen demokrasi nöbetlerinde en büyük icraatlara imza atan kurumlardan biri de Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılmak istenen darbe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı cadde ve sokaklar ile havalimanlarına davet etmesi, güvenlik güçlerimizin mücadelesi sonrasında hain darbe girişimi püskürtülmüştü. Bu darbe girişimin püskürtülmesi ile demokrasi nöbetleri tutan Erzurum halkı meydanlarda 27 gün geçirmişti. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de il müdürü Fuat Taşkesenligil yönetiminde 27 gün boyunca cadde ve meydanlarda demokrasi nöbeti tuttu. Erzurum'da belediyelerin yanı sıra halka su ve nohutlu pilav ikramının yanı sıra, şapka, ti-shört ve bayrak hediye eden kurum olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü büyük bir alkış aldı.

Milli İrade'ye Sahip Çıktık

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile cadde ve sokaklara çıktıklarına işaret ederek, Erzurum GHSİM olarak Milli İrade'ye ve demokrasiye sahip çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Taşkesenlilgi, "27 gün boyunca GHSİM olarak çeşitli icraatlara imza attık, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Genel Müdürümüz Mehmet Başkan'ın direktifleri ile halkımıza bayrak, şapka ve ti-shört dağıttık. Hazırlattığımız afişlerle alkış aldık. Tesislerimizi Türk Bayrakları ile süsledik. Milletimize nohutlu pilav dağıtarak, su ikramında bulunduk. Şehirde başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere diğer belediyelerimizin yanında halka hizmet eden en önemli kamu kurumu olmanın gururunu yaşadık. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden gitmeye devam edeceğiz. Başkomutanımız nöbetlere ara verildiğini söyledi. Bizde nöbetlerimizi işyerlerimizde, evlerimizde tutmaya ve uyanık olmaya devam edeceğiz. Demokrasiye ve Milli İradeye sahip çıkmanın haklı gururunu yaşayan bir kamu kurumu olarak, bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.